Hout Beton schutting Goutum

Hout-beton schutting Goutum

Wij van Greenday Service hebben een schutting met een hoogte van 200cm gerealiseerd in Goutum. De beton palen van 10cm x 10cm worden 80cm in de grond geplaatst. Het plaatsen van de betonpalen worden duurzaam verstevigd met snelbeton. Hierdoor zijn de hout-beton schuttingen van Greenday Service duurzaam en stormbestendig. De beton onderrand komt deels in de grond en deels boven de grond. De onderrand is in diverse hoogtes leverbaar. De palen en onderrranden zijn leverbaar in een grijze kleur of antraciet kleur. 

Tussen de betonpalen worden duurzame tuinschermen geplaatst van Noord-Europees geïmpregneerde vuren. Deze tuinschermen zijn in diverse hoogtes leverbaar, afhankelijk van de gekozen onderrand. 

We hebben gebruik gemaakt van roestvrijstalen schroeven om de panelen stevig aan de palen te bevestigen. Binnen 1,5 dagen is de schutting voltooid en opgeleverd.

De klant was verrast met het eindresultaat. De nieuwe schutting gaf de tuin een frisse uitstraling en bood tevens privacy en beschutting tegen de wind. De schuine afloop naar de waterkant voegde een uniek en speels element toe aan het ontwerp.

Geïnteresseerd geworden? Neem vrijblijvend Contact op!

Share our website